vineri, 7 iunie 2013

OAMENI...





          Cel mai dureros nu este că unii oameni te uită, ci pentru că te schimbă cu alţii! Nu pentru că aceea ar fi mai buni, mai sensibili sau mai cinstiţi, nu pentru că le oferă mai multă iubire şi înţelegere, ci pentru că sunt noi! Mă întreb cât de mult le-ai ocupat cămăruţele sufletului şi cât de mult te-au iubit! Oare au făcut-o vreodată cu adevărat?

HOINAR





           Am hoinărit adesea în zări necunoscute prin perdele de ceaţă şi nori până când te-am întâlnit în zâmbetul unor fluturi ! 

MARE DE DOR




          Când simţi că cei cărora le dăruieşti dragostea ta se îndepărtează, chiar şi numai puţin sau pentru o vreme e ca şi când ţi-ar fi luat o părticică din suflet, nu mai eşti întreg, e ca şi când te-ar fi dezbrăcat de pelerină (adică de protecţie) şi tu ai aştepta în ploaie venirea lor. Între ceea ce ţi-au luat şi ceea ce aştepţi să îţi redea e o mare de dor! 

CE CULOARE






      Când puterea de a împarţi iubire lipseşte înseamnă că nu ai suficientă dragoste....Dacă într-o zi nu ar mai fi fluturii, ce culoare ţi-ar plăcea să le rămână oamenilor legată de sufletul tău?