sâmbătă, 9 februarie 2013

DECIZII





            Pot trece săptămâni, luni, ani în care sufletul să hiberneze .Pare că totul este static și că întreg universul conspiră împotriva dorințelor inimii tale. Dar de asemenea se poate întâmpla ca o singură clipă să fie suficientă  pentru ca iubirea să  iscălească cu perle pe suflet.
Alteori stăm în așteptare fiindu-ne teamă să luăm anumite decizii.
            Adevăratele înfrângeri ale sinelui pot declanșa miracole. Uneori avem nevoie de un prieten adevărat și sincer care să ne desfacă batista cu care suntem legați la ochi. Este inimaginabil să stai lângă o fântână cu apă vie și să mori de sete.Dar se-ntâmpla uneori să nu vedem pădurea din cauza copacilor.Nimic nu valorează mai mult decât propria fericire, fiindcă ea este cea care te însuflețește și care te face să îi vezi pe toți prin dantela aquamarină a cerului! 

GRĂDINARI NECHEMAȚI ȘI PRIETENI



     
         Unii oameni, deși de cele mai multe ori nu au nimic în comun cu tine, vin în viața ta pentru a-ți turna în suflet  amărăciune și deznădejde, sunt creați anume pentru a-și deșerta pelinul și balastul eului lor,  acolo unde văd că grădina înflorește. Ferește-te de astfel de grădinari.Ei au în căușul inimii lor doar neghină.
         Dar mai sunt și cei ce te iubesc cu adevărat , ei îți pictează curcubee de speranță și-ți șterg lacrimile cu batista iubirii.